کانال تلگرام

سوالات و گفتگو های مطرح شده

خطای Maximum execution time of 30 seconds exceeded

طراحی وب
- 4 ساعت پیش
توسط زینب ایجاد شد

با سلام. من وقتی کدم رو اجرا میکنم با این پیغام Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded روبه رو میشم.حتی در php.ini هم مقدارش رو به 300 افزایش دادم. ولی اصلا مشکام حل نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنین.
0 پاسخ

تابع و متغیر

جاوا اسکریپت
- 1 روز پیش
توسط Ali abrahimi بروزرسانی شد

سلام. تفاوت متغیر با تابع چیه؟ برای مثال ما میتونیم alert رو هم توی متغیر بنویسیم و هم توی یک تابع. پس چه موقع از متغیر استفاده میشه و چه موقع از تابع؟
1 پاسخ

مقدار return

جاوا اسکریپت
- 1 روز پیش
توسط Ali abrahimi بروزرسانی شد

خسته نباشید . میشه بگید از return در جاوا اسکریپت دقیقا چه جاهایی باید استفاده کرد؟
1 پاسخ
ببخشید دوستان یک مشکل اساسی دارم میشه کمک کنیدمن از طریق زبان اس کیو ال و پی اچ پی ،داده هایی مثلا در حد سه سطر وارد دیتابیس میکنم و هنگام نمایش از طریق زبان پی اچ پی داخل مرور گر دو سطر نمایش میده منظورم اینه که همیشه داده های داخل دیتابیس یکی کمتر از تعداد واقعی روی مرور گر نمایش میده در ضمن هنگامی که وردامپ میگیرم همه چیز درسته به نظرتان مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید با تشکر
0 پاسخ

تنظیم الویت بندی در بوت استرپ

طراحی وب
- 6 روز پیش
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام خدمت اقای ملکی ,یه صفحه سه ستونه دارم با بوت استرپ میخوام طراحی کنم ,(class=col-sm-4).وقتی در حالت ریسپانسیو سایت قرار میدهم میخواهم به انتخاب خودم یکی از ستونارو نشون بده ایا امکان پذیر هست(یعنی مثلا میخوام ستون دومو در حالت ریسپانسیو اول نمایش بده)
0 پاسخ

شروع دوره ی آموزش سی شارپ

سی شارپ
- 7 روز پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام استاد.من محسن هستم و ۱۵ سال سن دارم .من هیچ گونه مهارتی در مورد برنامه نویسی و زبان های برنامه نویسی ندارم اما به زبان انگلیسی تقریبا تسلط کامل دارم.سوال من اینه آیا برای شروع یادگیری زبان سی شارپ لازم هست که قبلاً زبان دیگری کار کرده باشم یا با مهارتی مثل فلوچارت و... آشنایی داشته باشم یا از همین الان که هیچی از برنامه نویسی نمی دانم می توانم یادگیری رو شروع کنم؟
1 پاسخ

لینک دادن css به صفحه اصلی

طراحی وب
- 7 روز پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام و خسته نباشید بنده در طراحی وب با php به مشکل برخوردم . سه بخش هدر فوتر و بادی را دریک پوشه قرار دادم و کدهای css عکس ها و فو نت ها ...در یک پوشه جداگانه دیگر قرار دادم و index بیرون از این پوشه ها قرار دادم قرار دادم. تو پوشه index کد ( برای هر سه فایل هدر و بادی اینو فراخوانی کردم )phpp echo file_get_content اما متاسفانه اصلا خصوصیات css رو سایت اصلا نمیگیره با این که لینک دادم به هدر . ممنون میشم کمک کنید .
1 پاسخ

دانشگاه

متفرقه
- 7 روز پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

به نظر شما مدرک دانشگاهی تو موفقیتمون توی حوزه برنامه نویسی تاثیر داره یا ن؟ اخه امسال میخام برم رشته کامپیوتر
1 پاسخ

قسمت های مورد استفاده‌ی سی شارپ در طراحی وب با asp.net mvc

ASP.NET MVC
- 16 روز پیش
توسط mohammad.h a. بروزرسانی شد

سلام آقای ملکی میخواستم بدونم کدوم درس های سی شارپ لرن سورس (اون دوره‌ای که به صورت متنی تو سایت هست) برای طراحی وب با asp.net mvc مورد استفاده قرار میگیره ؟؟؟لطفا اگه میشه یجوری دقیقا معلوم کنید با شماره یا ... خیلی خیلی ممنون
2 پاسخ

آموزش

HTML-CSS
- 17 روز پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام. میخواستم بدونم برای یادگیری css و html و javascript از دوره های آموزشی(ویدیوها) استفاده کنم یا اون آموزش هایی که پایین سایتتون هست؟
1 پاسخ

حذف از دیتا بیس

سی شارپ
- 22 روز پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلاممن ی دیتا گرید دارم که اطلاعات دیتا بیس رو نمایش میده تا اینجا که مشکلی نیست ، حالا من می خوام وقتی کاربر یک سطر از دیتا گرید رو انتخاب کرد و دکمه حذف رو فشار داد این اطلاعات از دیتابیس حذف بشه همین ، چیکار کنم ؟؟؟*** البته اینم بگم که برنامه من بر اساس WPF هستش ***
1 پاسخ

random

جاوا اسکریپت
- 23 روز پیش
توسط علی طاهری بروزرسانی شد

سلام خداقوتاقای ملکی من میخواستم یک عکس را به صورت random با زبان جاوااسکریپت درصفحه بگذارم یعنی با هربار رفرش جای عکس عوض بشه...اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون بابت سایت خوبتون
2 پاسخ

عدم جاگذاری مناسب المان ها در html

طراحی وب
- 25 روز پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام آقای ملکی وقت بخیر خسته نباشید من هر کاری میکنم دکمه ثب رو با المان های بغلی نمیتوانی هم تراز کنم از چی میتونه باشه ؟
1 پاسخ

دانلود یکجا آموزش یک دوره

طراحی وب
- 25 روز پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام و وقتتون بخیر.ممنون از سایت خوب و مطالب پرباری که قرار دادید جناب ملکیدوتا مشکل در دوره ها وجود داره یکی دانلود تمامی دوره به صورت یکجا و یکی فایل های ضمیمه که قرار گرفته قابل دانلود نیست ممنون میشم چک کنید.https://learnsource.net/product/4/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-css/part/18
1 پاسخ

دوره آنگولار

آنگولار
- 27 روز پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام استاد، خسته نباشیدمیخواستم در مورد دوره آنگولار بپرسم که کلا قراره چند جلسه باشه و چه مقدار از دوره گذاشته شده ؟---ممنونم ---
1 پاسخ

کتابخانه های جاوا اسکریپت

جی کوئری
- 1 ماه پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام خدمت اقای ملکی . واسه کتابخانه های جاوا اسکریپت کدوم برای طراحی وب بهتره bootstrapیا jquery?شما کدومو پیشنهاد میدین.
1 پاسخ

هک

طراحی وب
- 1 ماه پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام خسته نباشید من میخواستم بدونم چجور میشه هک رو یاد گرفت یا کجا میشه یاد گرفت
4 پاسخ

tel input

طراحی وب
- 1 ماه پیش
توسط m mavadat بروزرسانی شد

درود، من چندین روزه دارم سرچ میکنم که چه طور میشه با استفاده از IP به طور خودکار texbox ورودی شماره موبایل اون کشور فعال شه هر چی سایت بود از gitub بگیرید تا ویدئو های یوتیب همه رو دیدم ولی این کد برای من جواب نمیده، همشون هم همینو میگن، برای من پرچم کشور رو نشون نمیده و به طبع placeholder هم پر نمیشه با توجه به اون ولی وقتی کد بدون ip رو مینوسم ران میشه و پرچم کشور و placeholder و exeption درست اجرا میشه من این و چیکار کنم که برای ip درست کار کنه؟ چی نیاز داره که من نذاشتم؟initialCountry: 'auto',geoIpLookup: function (success, failure) { axios({ method: 'get', url: 'https://ipinfo.io', responsetype: 'json', }).then(function (response) { success(response.data.country); }) },
1 پاسخ

پردازش تصویر در php

طراحی وب
- 1 ماه پیش
توسط زینب بروزرسانی شد

سلام و خسته نباشیدمن تو پروژه ای که دارم انجام میدم نیاز دارم که همه ی پیکسل های یک عکس رو بگردم و مختصات عکسی قسمت هایی که دارای رنگ های خاصی(رنگ های زرد وقرمز و نارنجی) هستن رو برداشت کنم.ممنون میشم راهنماییم کنین که از چه توابعی واسه این دوکار(یعنی پیکسل پیکسل جست و جو کردن عکس و برداشت مختصات عکسی از طریق تشخیص رنگ روی عکس در php) باید استفاده کنم یا اگه لینکی هست که من رو کمک کنه برام بزارین.چون من کل مطالب سایتتون رو گشتم ولی هنوز مشکلم حل نشده و در آخر گفتم که سوالم رو مطرح کنم.خیلی ممنونم ازتون
2 پاسخ

میزان یادگیری css

HTML-CSS
- 1 ماه پیش
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام خدمت اقای ملکی .من cssیادگرفتم وبا اصطلاحاتش کامل اشنا هستم اما نمیتونم یه صفحه وب باهاش طراحی کنم(یه صفحه تقریبا ناقص میتونم طراحی کنم) بنظر شما همین cssبیشتر دربارش یادبگیرم یا نه اینکه نتونم باهاش یه صفحه وب طراحی کنم مشکلی نباشه و برم سراغ جاوااسکریپت؟
1 پاسخ