کانال تلگرام

سوالات و گفتگو های مطرح شده

سوال

جی کوئری
- ۲ روز قبل، دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 22:18
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام آقای ملکی. اول اینکه گروه تلگرام دارید که بتونیم سوالات برنامه نویسیمون رو اونجا بپرسیم؟ چون اینجا کمی کد نویسی سخته.دوم اینکه یک برنامه نویس خب طبیعتاٌ مدت زیادی به صفحه مانیتور نگاه میکنه و شاید روزی هشت ساعت این کار رو بکنه. بنظرتون برای سلامت چشم ها باید چکار کنیم؟
1 پاسخ

روش select paragraph with jquery on click

جاوا اسکریپت
- ۴ روز قبل، شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 22:16
توسط نیلو حسینی بروزرسانی شد

من میخوام با دابل کلیک تگ های مطلب و پستی که میذارم کامل select بشه برای این کار باید چه کاری انجام بدم و چه کدی در کدوم قسمت بذارم؟؟؟؟؟؟؟تو این آدرس نگاه کنید میخوام اونجایی که زده برچسب ها همه با دابل کلیک موس select بشن!!!https://bamiseda.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%a2%d8%b1%d9%88%d9%86-%d8%a7%d9%81%d8%b4%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d9%87-%d9%86%d8%a7%d9%85-%da%af%db%8c%d8%b3%d9%88-%d9%be%d8%b1%db%8c%d8%b4/
2 پاسخ

Asp.net core

Asp.Net Core
- ۴ روز قبل، شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 12:20
توسط Kasra Padashi بروزرسانی شد

سلام و درود میخواستم بدونم قصد دارید دوره ای برای asp.net core درست کنید؟
2 پاسخ

در مورد ایجاد سطر و ردیف در سی شارپ

سی شارپ
- ۵ روز قبل، جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 20:09
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام خسته نباشید ببخشید استاد به ما گفته برنامه ای بنویسید که با ستاره بشه یه مربع ساخت یعنی اضلاع مربع رو ستاره تشکیل بده لطفا کمکم کنید من چیز زیادی از سی شارپ نمیدونم و لطفا یکم ریز توضیح بدین
1 پاسخ

آرگومان جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت
- ۹ روز قبل، دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 21:21
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام . اگه میشه به این سوالام پاسخ بدین.سوال اول : چه موقع از this در هنگام فراخوانی تابع استفاده میشه؟ مثال : <input type="button" onclick="deletePerson(this);" value="del" />سوال دوم : چه موقع از آرگومان event موقع فراخونی تابع استفاده میشه؟ "(onclick="fun(eventامیدوارم منظورم رو رسونده باشم
1 پاسخ

درخواست راهنمایی

متفرقه
- ۹ روز قبل، دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 21:13
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام بر استاد عزیز و گرامی ، وقت به خیر .لطفا اگه امکان داره بنده را راهنمایی فرمایید . من مدتی است که قصد خرید یک قالب وردپرسی دایرکتوری دار جهت ثبت آگهی هستم کههر ۳شرط زیر را داشته باشه:۱_از پشتیبانی خوبی برخوردارباشه۲_به روز رسانی و آپدیت به موقع انجام بشه۳_از افزونه ویرایش قالب وردپرسی با نام what the fileپشتیبانی کند.لطفا مرا راهنمایی فرمایید .با تشکر
1 پاسخ

jquery

جاوا اسکریپت
- ۱۱ روز قبل، شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 18:33
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

باعرض سلام ، می خواستم بپرسم نرم افزار blumental webuilder دارای کتابخانه jquery هست؟ همچنین روش دستیابی به کتابخانه نرم افزار به چه شکل است؟
1 پاسخ

css

آنگولار
- ۱۱ روز قبل، شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 11:48
توسط مژگان شریفیان بروزرسانی شد

استاد محترم سلام من دوره css شما رو دیدم وعالی بود سرفصلهاش اساسی ترین سرفصلهایی بود که تا الان دیدم و تشکر میکنم از زحماتتونمن این دوره های طراحی رو برای پروژه های انگولاری یاد میگیرم یه سوال دارم اینکه مثلا اون صفحه ای که شما طراحی کردید میخوام با انگولار پیاده سازیش کنم مثلا قسمت هدر رو یه کامپوننت کردم و استایل هاش رو هم برم در بخش استایلش و قسمت منوها رو هم یه کامپوننت و ... بعد توی اپ ماژول تگ کامپوننت رو قرار دادم ولی موقع اجرا مثلا قسمت هدر به منوها چسبیده و منوها چپ چینن با توجه به اینکه دایرکشنشون رو هم آر تی ال کردم و یکسری از این مسایل آیا کارم درست بوده؟ موردی دیگه اینکه کد جی کوئری رو کجای پروژه انگولاریم بنویسم؟ تو فایل ایندکس؟و یه سوال دیگه اینکه توی اپ کامپوننت باید div های تقسیم بندی صفحه رو بنویسم مثلا دیو هدر . دیو منوبارو.... و بعد تگهای کامپوننت رو توش بزارم؟ممنون میشم راهنماییم کنید
2 پاسخ

آپدیت وبروز رسانی محتوای سایت

طراحی وب
- ۱۶ روز قبل، سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 09:12
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

باعرض سلاممی خواستم بپرسم چطور میشه محتوای وبسایت آپلود شده روی هاست رو آپدیت کرد؟وبرای این کار چه ابزارها ونرم افزارهایی لازم است؟
1 پاسخ

فرق فریمورک با ماژول ها وکلاس ها

طراحی وب
- ۱۶ روز قبل، سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 09:11
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام یه سوال دارم ازدوستان واون هم اینه :فرق فریمورک با کلاس ها وماژول هاچیه؟ودیگه اینکه آیا زبان پایتون هم فریمورک برای توسعه برنامه های ویندوزی داره؟
1 پاسخ

مثال جی کوئری

جی کوئری
- ۱۶ روز قبل، سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 09:04
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام. خسته نباشید. من آموزش جی کوئری رو تموم کردم ولی هنوز بطور روان بلد نیستم ازش برای پروژه هام استفاده کنم. نیاز دارم مثال های خیلی بیشتری از جی کوئری ببینم و تمرین کنم ولی نمیدونم از کجا مثال پیدا کنم.
1 پاسخ

اخطار در اتصال

SQL Server
- ۱۸ روز قبل، شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 17:23
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام خدمت اقای ملکی,ببخشید یه چند روزه زیاد سوال میکنم اخه ساعات تمرینم زیاد کردم و سوالات بیشتری برام بوجود میاد...,سوالم اینکه یعد اجرای برنامه sql یک پنجره ی باز میشود که باید به سرور متصل شوم ,از نقطه و کلمه local در name serverاستفاده میکنم بازم تاثیری نداره و همش یه اخطار میزنه از چنتا راه حل در اینترنت هم استفاده کردم که مشکل رفع نشد؟اخطار:TITLE: Connect to Server------------------------------Cannot connect to ..------------------------------ADDITIONAL INFORMATION:A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 2)For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft%20SQL%20Server&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=2&LinkId=20476------------------------------The system cannot find the file specified------------------------------BUTTONS:OK------------------------------
1 پاسخ

کدهای mysqlدر command line

SQL Server
- ۱۸ روز قبل، شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 17:20
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام خسته نباشید بنده یه سوالی داشتم. میخواستم کدهای پایگاه داده mysql رو در command بنویسم ولی هرکاری میکنم نمیتونمبه پایگا داده وصل بشم و دیتابیس ایجاد کنم با اینکه مراحلش درس میرم D:cd xampp\cd mysql\cd bin\mysql -u root -p و اینتر که میزنم [maridb[non> رو برام میاره درحالی که باید مینوشت<mysql میشه بهم کمک کنید حلش کنم لطفا
1 پاسخ

تبدیل utm به lat,long

طراحی وب
- ۱۹ روز قبل، جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 13:52
توسط زینب ایجاد شد

با سلام و خسته نباشین.من در پروژه ام احتیاج دارم که مقادیر utm رو به lat long بر حسب درجه(35.....و51.....)/ تبدیل کنم. میخواستم بدونم کسی میدونه تابعش تو php چی هست. خیلی ممنونم .
0 پاسخ

کتابخانه های JS

طراحی وب
- ۲۲ روز قبل، سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 18:33
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام . دو سوال داشتم.اول اینکه با وجود کتابخانه های زیادی برای javaScript ، نیاز هست خود جاوا اسکریپت رو یاد بگیریم یا همون کتابخانه ها کافیه؟دوم اینکه با اینکه زمان زیادی از انتشار jQuery میگذره و طول این همه سال ، کتابخانه های قوی تری هم درست شدند، آیا نیازه که هنوز jQuery رو یاد بگیریم؟
1 پاسخ

طراحی وب سایت

ASP.NET MVC
- ۲۲ روز قبل، سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 18:31
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام، خواستم ببینم برای طراحی وب سایت دوره asp.net فرا بگیرم یا asp .net mvc
1 پاسخ

تمارین مربوط به سی شارپ

سی شارپ
- ۲۴ روز قبل، یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 18:11
توسط حمید رضا ملکی بروزرسانی شد

سلام خدمت اقای ملکی , دوره اموزشی سی شارپ دارم فرا میگیرم و برای تمرین کردن مشکل دارم مثلا تمرین خاصی توی گوگل سرچ میکنم پیدا نمیکنم مربوط به سی شارپ باشه ,میشه جزوه ای که حاوی تمارین سی شارپ باشه را معرفی کنید که در کنار دورتون استفاده کنیم .
1 پاسخ

شاخه های برنامه نویسی

طراحی وب
- ۲۵ روز قبل، شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 11:29
توسط Amirreza reza بروزرسانی شد

سلام. من HTML و CSS و javaScript رو بلد هستم و الان دارم jQuery میخونم .چند سوال داشتم ؛ اولش اینکه برای برنامه نویسی ربات هم باید همین زبان هارو بلد بود یا زبان های دیگه ای داره؟دوم اینکه بفرض بفرض بفرض ، کسی که بخواد جزو اصلی ترین برنامه نویسای یک شرکت بزرگ بشه مثل گوگل یا مایکروسافت یا اپل یا حتی ناسا و غیره بشه باز هم باید همین زبان هارو بلد باشه و همین مسیر رو داره یا باید زبان های دیگه ای خوند؟ منظورم اینه که این زبان هایی که توی خط اول گفتم فقط مختص به طراحی سایت هستن یا میشه با همینا مسیر رو ادامه داد و مثلا برنامه نویس ربات شد یا توی همین شرکتایی که گفتم کار کرد؟؟؟
7 پاسخ

سایت ساز های wix وغیره

طراحی وب
- ۲۶ روز قبل، جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 16:27
توسط farhad bagheri بروزرسانی شد

با توجه به اینکه امروزه سایت سازهای مختلف نظیر wixو غیره به راحتی در دسترس می باشد امکان ساخت و ایجاد وب سایت خیلی خیلی ساده تر از قبل شده است و این امکان سبب صرفه جویی در زمان و هزینه شده است لطفا نظر خود را در مورد این سایت سازها اعلام فرمایید.با تشکر
2 پاسخ

قابل فهم کردن کد html برای ajax

طراحی وب
- ۲۶ روز قبل، جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 11:40
توسط mohammad.h a. بروزرسانی شد

<input type="button" value="پرداخت" class="button-1 cart-button" onclick="document.location.href='/User/PayShoping'" />سلام من میخوام این کد رو داخل قسمت done که برای ajax هست بنویسم سینتکس قسمت اخرشو نمیدونم چجوری باید بنویسم فقط میدونم دابل کوتیشن هارو باید سینگل کرد
2 پاسخ