کانال تلگرام

سوالات و گفتگو های مطرح شده

صفحه مستر برای فایل های html

طراحی وب
- ۶ روز قبل، جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 16:31
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میگم چطور میتوانیم کاری کنیم که کد هامون رو فقط داخل یک فایل HTML بنویسیم مثلا دیگه نخوایم برای تماس با ما یا دوره های آموزشی فایل های CSS و HTML درست کنیم مثل سایت خودتون که یک فایل HTML درست کردید کل کد هاتون رو داخل یک فایل HTML نوشتید آیا به آموزش های دیگه نیاز دارم ؟
2 پاسخ

مشکل در وسط چین شدن تصویر

طراحی وب
- ۹ روز قبل، سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 20:42
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی این کد را بررسی کنید و بگید چرا عکس وسط نمیاد <div class="m"> <h2 style="text-align:center">با کمترین هزینه صاحب تجربه و تخصص شوید</h2> <img src="../Img/مرد پشت کامپیوتر.png" /> <h2>تعداد دانشجو 0</h2> </div> .m { background-color:cadetblue; padding:220px } مثل سایت خودتون که بعد از سرچ باکس نوشتید ۲۸۶۹ دقیقه آموزش ۵۸۷۶ دانشجو ۵۵۲ مقاله آموزشی منم میخواهم اینطوری کنم اما عکس درست در نمیاد میشه این کد را بررسی کنید بعد جواب را بهم بگید ممنون میشوم
4 پاسخ

مشکل در استفاده از مشخصه box-shadow

طراحی وب
- ۸ روز قبل، چهار شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 15:42
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میشه این کد را بررسی کنید <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <title></title> <link href="Style.css" rel="stylesheet" /> </head> <body> <div class="imgpc"> <img src="../Img/کامپیوتر.png" /> </div> <div class="search"> <form> <input type="text" /> <button> <img src="../Img/سرچ.png" /> </button> </form> </div> <br /> <br /> <br /> <div class="meno"> <ul> <li><a href="#">صفحه ی اصلی</a></li> <li><a href="#">دوره های آموزشی</a></li> <a href="#"> <img src="../Img/واتصاپ.png" /> </a> </ul> </div> <div class="m"> <h2 style="text-align:center">با کمترین هزینه صاحب تجربه و تخصص شوید</h2> <img src="../Img/مرد پشت کامپیوتر.png" /> <h2>تعداد دانشجو 0</h2> </div> <div class="box effect1"> </div> </body> </html> این مال HTML بود حالا مال css body { background: #ccc; font-family: Tahoma } .box h3 { text-align: center; position: relative; top: 80px; } .box { width: 70%; height: 600px; background: #FFF; margin: 40px auto; } /*================================================== * Effect 1 * ===============================================*/ .effect1 { -webkit-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; -moz-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; } .imgpc { float: right } .search button { width: 28px; float: left; } .search button img { width: 16px; float: left } .meno ul { list-style-type: none; padding: 0px; margin: 0px; background-color: #4800ff; overflow: hidden; } .meno li { display: inline; float: right; } .meno li a { display: block; padding: 10px; text-decoration: none; color: white } .meno li a:hover { background-color: #8accfc; color: black } .meno img { width: 30px; } .m { background-color: cadetblue blue; padding: 220px } .m img { } .box h3 { text-align: center; position: relative; top: 80px; } .box { width: 70%; height: 600px; background: #FFF; margin: 40px auto; } /*================================================== * Effect 1 * ===============================================*/ .effect1 { -webkit-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; -moz-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; } میشه بگید مشکل از کجاست من وقتی عکس ها نباشند و یک صفحه ی سبز مانندی درست کردم وقتی عکس ها نباشند اون هم میره و box-shadow میاد اما وقتی عکس و صفحه باشند box-shadow نمیاد مشکل از کجاست ؟ خیلی ببخشید مزاحمتون میشوم من چون علاقه دارم سوال میکنم
1 پاسخ

چطور با سی شارپ برای اندروید برنامه نویسی کنیم؟

طراحی وب
- ۱۰ روز قبل، دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 18:59
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میشه بگید چطور در آموزش #C پروژه. عملی دفترچه مثلا چطور برای اندروید ذخیره آش کنیم؟ چون من برنامه اندروید میخوام درست کنم
4 پاسخ

جی کوئری

طراحی وب
- ۱۰ روز قبل، دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 17:16
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام استاد ببخشید میگم من میخوام اعضای ویژه بخرم به دلیل اینکه دوره جی تئوری رو ندیدم اگر الان دانلود کنم ببینم مشکلی پیش نمیاد یعنی منظوره من قسمت های قبلی رو ندیدم اگر میخوام این قسمت هارو ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟
2 پاسخ

css و فونت

طراحی وب
- ۱۴ روز قبل، پنجشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 21:22
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

<div class="menodiv"></div> .menodiv div { margin-top: 25px; padding: 300px; margin: 50px; background-color: #fff; text-align: center; box-shadow: #6f6f6f 0 0 2px, #888 0 15px 15px -12px; }سلام آقای ملکی کد شماره دو مه در فایل css نوشته ام اما وقتی اجرا میکنم نمیاد ولی وقتی این کد را در قسمت head در style قرار میدهم میاد این کد در وسط صفحه خط درست میکند که کل چیز هایی که داریم در آن قرار میگیرندچطور در فایل css استفاده کنمکد اول در فایل html نوشته شده ممنونم که به این سوال جواب بدهیدو میشه سایتی که در آن فون خریدید را بهم بگید ممنون میشوم میخوای فونت خودم از اون جا بخرمممنون میشوم خداحافظ
2 پاسخ

فونت برای وب

طراحی وب
- ۱۹ روز قبل، یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 09:34
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میشه فونت ایران سانس را از طریق تلگرام برام بفرستیدممنون میشوم یالینک سایت رابگید ممنون
2 پاسخ

نیاز های طراحی سایت

طراحی وب
- ۲۲ روز قبل، چهار شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 15:20
توسط ایلیا پناهی ایجاد شد

سلام با یادگیری کدوم زبان های برنامه نویسی میتونم یه سایت کامل و بی نقص ایجاد کرد؟علاوه بر یادگیری کامل این زبان ها به چه چیزی برای ایجاد یه سایت نیاز دارم؟اگه میشه کامل توضیح بدید
10 پاسخ

کانکشن PDO

طراحی وب
- ۲۱ روز قبل، پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 22:40
توسط omid azarmi ایجاد شد

من یه کانکشن توی مادل اصلیم تو یه متد کانستراکت نوشتم که با فراخوانیش از توی متد کانستراکت مادلهای دیگم با parent::قابل دسترسی هست فقط وقتی کوئری delete مینویسم یه فتال ارور میگیرم که اینو نوشته cannot use "self" when no class scope is active in/model_"my metod" ممنون میشم راهنمایم کنید
1 پاسخ

درست کردن سایت فروشگاهی

طراحی وب
- ۲۲ روز قبل، چهار شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 23:03
توسط علی فزاهانی ایجاد شد

سلام آقای حمید رضا ملکی گفته بودید که یه پروژه طراحی سایت فروشگاهی را آموزش میدید اما نیست .لطفا پاسخ دهید ممنون از آموزش های عالی تون.
1 پاسخ

سرچ باکس

طراحی وب
- ۲۳ روز قبل، سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 19:44
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی چطور میتوان کاری کرد مثلا آموزش فتوشاپ بزنن بعد بره به سمت فتوشاپ آیا با php میرود یا نه
2 پاسخ

هاست

طراحی وب
- ۲۶ روز قبل، یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 05:23
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی خوبید میگم هاست شما چی هستش و چقدر جا دارد و هاست دانلود شما چی هستش ممنون میشوم جواب بدید
1 پاسخ

loader

طراحی وب
- ۲۶ روز قبل، شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 15:20
توسط AMIN RAHMANI ایجاد شد

سلام خسته نباشید چگونه میتونم loader اول سایت تایمش افزایش بدهم
1 پاسخ

آموزش عملی css

طراحی وب
- ۲۸ روز قبل، جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 10:49
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی برای درست کردن سایه برای صفحه شما عرض و ارتفاع را چند زدید ممنون میشوم جواب بدید
4 پاسخ

بوت استرپ

طراحی وب
- ۲۸ روز قبل، جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 12:14
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

آقای ملکی وقتی سایت درست شد در گوشی راحت میاد یا باید با بوت استرپ درستش کنیم بعد بیاد
2 پاسخ

Sessionدر زبان php

طراحی وب
- ۱ ماه قبل، سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 00:25
توسط یحیی محمدی ایجاد شد

باعرض سلام وتشکراستادsession چی هست ؟ وچه کاربردی دارد؟
1 پاسخ

بعد از دوره HTML باید چی یاد بگیرم؟

طراحی وب
- ۱ ماه قبل، سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ساعت 20:07
توسط علی شهابی ایجاد شد

سلام من کلاس هفتم شهید بهشتی ام و بنا بر پیشنهاد دبیر کار و فناوری در سایتی دیگر Html رو گذروندم بعضیا میگن برم css بعضیا میگن برم جاوا اسکریپت بعضیا میگن برم PHP بعضیا میگن برم #c شما کدومو به عنوان دومین زبان پیشنهاد میکنین بهم البته به سنم و سختی ای که داره توجه نکنین همون پیشنهادی که به دیگران میکنین به من کنین من عاشق کامپیوتر هستم و در اون هم به طراحی وب علاقه مندم با سپاس
2 پاسخ

دسترسی به خصوصیات اشیا با استفاده از forEach

طراحی وب
- ۱ ماه قبل، دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 23:15
توسط سوران صوفی زاده ایجاد شد

چطور می توان توسط پارامترهای currentValue , currentIndex مربوط به forEach ، به خصوصیات اشیا, ذخیره شده در عناصر آرایه دسترسی داشت ؟ به عبارتی اگر عناصر ذخیره شده در یک آرایه ، اشیا باشند، چطور می توانیم جهت پیمایش خصوصیات مربوط به هر شی ذخیره شده در هر عنصر آرایه ، از forEach استفاده کرد؟ <!DOCTYPE html> <html> <head>   <style>     ul#prnt_par{       list-style-type : none ;       padding : 0px;       margin : 0px;     }   </style> </head> <body>   <label for="txt_name">Name</label>   <input id="txt_name" type="text" value="" >   <label for="txt_family">Family</label>   <input id="txt_family" type="text" value="" >   <label for="txt_age">Age</label>   <input id="txt_age" type="text" value="" >   <label for="txt_eyecolor">Eye Color</label>   <input id="txt_eyecolor" type="text" value="" >   <label for="txt_ID">ID</label>   <input id="txt_ID" type="text" value="" >   <input type="button" value="Regist" onclick="regist_obj('txt_name','txt_family','txt_age','txt_eyecolor','txt_ID')" >   <input type="button" value="Print" onclick="print_obj()" >   <p id="demo"></p>   <script>     var aray_person = new Array();     var ans = true;         function regist_obj(name,family,age,eyecolor,ID){       var n = document.getElementById(name).value;       var f = document.getElementById(family).value;       var a = document.getElementById(age).value;       var ec = document.getElementById(eyecolor).value;       var identify = document.getElementById(ID).value;       (aray_person.length == 0) ? true : check(identify,ID);       if(ans){         var obj = new person_constructor(n,f,a,ec,identify);         clear_boxes(name,family,age,eyecolor,ID);               aray_person.push(obj);       }     }     function check(identify,ID){       ans = true;       aray_person.forEach(     function(currentValue){       if(identify == currentValue.ID){         alert("This ID already entered . Chose another one !");         document.getElementById(ID).value = "";         ans = false;       }          },       );           }     function person_constructor(name,family,age_,eyecolor_,identify){       this.firstname = name;       this.lastname = family;       this.age = age_;       this.eyecolor = eyecolor_;       this.ID = identify;     }     function clear_boxes(name,family,age,eyecolor,ID){       document.getElementById(name).value = "";       document.getElementById(family).value = "";       document.getElementById(age).value = "";       document.getElementById(eyecolor).value = "";       document.getElementById(ID).value = "";     }     function print_obj(){       if(aray_person.length == 0)         document.getElementById("demo").innerHTML = "Plese enter your information in the boxes "       else{           var radif = 1;                 var text = "<ul id='prnt_par'>";       aray_person.forEach(         function(currentValue){           text += "<li>" + radif++ + " - " + currentValue.firstname + " , " + currentValue.lastname + " , " + currentValue.age + " , " + currentValue.eyecolor + " , " + currentValue.ID + "</li>";                   }         );         text += "</ul>";             document.getElementById("demo").innerHTML = text;           }     }   </script> </body> </html>
0 پاسخ

درباره json

طراحی وب
- ۱ ماه قبل، دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 11:31
توسط میلاد نقی پور ایجاد شد

سلام مایک api داریم که json هست در سرور دیگه من میخوا اطلاعات زیر دریافت کنم ودر سایت خودم نمایش داداه بشه هر کدوم کدش انتخاب شد فقط همین رو نمایش بده چکار کنم ؟؟ کد رو میشه بدین ؟ channelName channelId 115 channelOrderId 115 image "shabake-shiran130-130.png" description "" vfile "s=WY61ifdTtpZc8G5FuIje3g&t=1588582805" CurrentProgram ""
1 پاسخ

از بین نرفتن عنصر در زمان بروزرسانی صفحه

طراحی وب
- ۱ ماه قبل، دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 10:51
توسط سجاد زینبی ایجاد شد

سلام میشه راهنمایی کنید چجوری میتونم کاری کنم element ایجاد شده در DOM توسط JavaScript با بروزرسانی صفحه مرورگر از بین نره
1 پاسخ