کانال تلگرام

سوالات و گفتگو های مطرح شده

CSS

طراحی وب
- ۲ روز قبل، سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 03:25
توسط امیر جوکار ایجاد شد

درود بر استاد ملکی آقای ملکی میدانم خیلی کار دارید مثلا آموزش asp.net مونده و چیزهای دیگه من آموزش css رو نگاه کردم آیا میتوان با چیزهایی که از آموزش css سایتتون نگاه کردم یک وبسایت طراحی کنم؟ آیا کی css پیشرفته رو اضافه میکنید؟
1 پاسخ

ساخت قسمت مدیریت وبسایت

طراحی وب
- ۳ روز قبل، دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 14:51
توسط سجاد زینبی ایجاد شد

سلام.من میخوام برای سایت، قسمت مدیریت محتوا ایجاد کنم. میتونم این کار رو با Javascript انجام بدم؟به طوری که اطلاعات توسط یک فرم ارسال بشه و مطلب جدید ساخته بشه. یا بشه مطالب رو حذف کرد.
2 پاسخ

معرفی سایت

طراحی وب
- ۵ روز قبل، شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 18:33
توسط امیر جوکار ایجاد شد

سلام و درود بر استاد ملکی واقعا بهترین تدریس رو دارید من که خیلی راضی هستم من خیلی راحت یاد میگیرم برادرم رشته کامپیوتر است میخواهد دانشگاه برود اما HTML و CSS بلد نیست 😔امروز سایت شما رو بهش نشون دادم قسمت اول و دوم HTML رو دید واقعا یاد گرفت عالی بود به خاطر همین اشتراک یک ماهه خریدیم هم برای HTML و CSS و دوره های دیگه برای برادرم هم برای خودم JS و دوره های دیگهواقعا تدریس عالی دارید امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید
1 پاسخ

ادامه آموزش c sharp

طراحی وب
- ۷ روز قبل، پنجشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 18:19
توسط Mohammad Seraji ایجاد شد

با سلام خدمت شما جناب ملکی و تشکر بابت دوره بسیار عالی آموزش c sharp، می خواستم بدونم برنامه ای برای آموزش c sharp در سطوح بالاتر دارید؟ اگر هست زمانش رو می خواستم بدونم. ممنونم
2 پاسخ

PHP

طراحی وب
- ۹ روز قبل، سه شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 05:32
توسط امیر جوکار ایجاد شد

سلام و درود بر آقا ملکی ببخشید که مزاحمتون میشوم واقعا چون علاقه دارم میشه بگید کی دوره PHP رو میزارید الان یه چند هفته ای است که انگار ویدیو قرار ندادیدمثلا دوره بوت استرپ
1 پاسخ

طراحی

طراحی وب
- ۹ روز قبل، سه شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 02:36
توسط امیر جوکار ایجاد شد

<!DOCTYPE html> <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <title></title> <link rel="stylesheet" href="../CSS/StyleSheet1.css"/> </head> <body> <div class="div"> <div class="meno"> <ul> <li><a href="#">صفحه ی اصلی</a></li> <li><a href="#">دوره های آموزشی</a></li> <li><a href="#">درباره ی ما</a></li> <li><a href="#">تماس با ما</a></li> <li><a href="#">ثبت نام</a></li> <li><a href="#">ورود</a></li> </ul> </div> </div> </body> </html>این فایل HTMLbody { font-family:Tahoma; } .div{ background-color:#1c375a; width:1350px; height:300px; } .meno ul{ list-style-type:none; padding:0; margin:0 } .meno li{ display:inline; float:right; padding:10px 15px; } .meno li a{ text-decoration:none; color:white }این فایل CSS آقای ملکی لطفا خواهش میکنم برام این را طراحی کنید میخوام داخل چیزی که درست کردن آیکون های HTML و CSS و چندتا آیکون برنامه نویسیداخل چیزی که درست کردم یک سرچ باکس هم درست کنید مثل مال خودتون رنگ زربین را خالی بزارید واقعا ممنون میشوم اگر برام این هارو درست کنید 10000000000 هزار ممنونتون میشوم لطفا برام مثل مال خودتون که وقتی مثلا روی آموزش HTML میزنم ادامه مطلب میاد خیلی قشنگه التماستون میکنم برام درست کنید سایتتون عالی است امیدوارم همیشه سالم و سلامت وعاقبت بخیر شوید
1 پاسخ

فایل html و css

طراحی وب
- ۱۱ روز قبل، یکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 19:24
توسط امیر جوکار ایجاد شد

ببخشید که مزاحمتون میشوممن دوتا فایل html درست کردم و یک فایل css حالا میخوام دوتاشون رو به css وصل کنم اما یکی شون اصلا نمیاد مثلا براش منو میسازم اما نمیاد با اینکه منو در فایل یک html میاد اما روی 2 نمیاد با اینکه برای div و class انتخاب کردم اما نمیاد
1 پاسخ

آیکون

طراحی وب
- ۱۱ روز قبل، یکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 19:21
توسط امیر جوکار ایجاد شد

آقای ملکی میگم چطور مثلا آیکون را داخلهمون که منو بالا آن وجود دارد همون که داخلش سرچ دارد چطور آیکون بزارم زیرش و از کجا آیکون هارو بیارم ممنون میشوم جواب بدهید
1 پاسخ

برنامه نویسی ساخت بازی

طراحی وب
- ۱۱ روز قبل، یکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۹، ساعت 19:17
توسط امیر جوکار ایجاد شد

سلام آقای ملکی میگم من زبان c رو یاد بگیرم میتونم بازی بسازموقتی زبان سی شارپ رو یاد بگیرم میتونم بازی رو ارتقا بدم یا با سی پلاس پلاس ارتقاشون بدم
1 پاسخ

download nashodn fileha

طراحی وب
- ۱۶ روز قبل، سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ساعت 11:12
توسط Ilaman Agh ایجاد شد

salam. ruz bekhyr. man diruz eshterak kharidari kardm emruz file download nmishe mige server mored dare. moshkeli pish umade?
1 پاسخ

bootstrap

طراحی وب
- ۲۷ روز قبل، جمعه ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ساعت 20:38
توسط amin bagheri ایجاد شد

salam khadmate aghaye malekiin code az site copy kardam va midonam dar backend bi moshkal mikhoram: <div class="slider-item"> <div class="overlay"></div> <div class="container"> <div class="row d-flex no-gutters slider-text align-items-end justify-content-end" data-scrollax-parent="true"> <div class="one-third js-fullheight order-md-last img" style="background-image:url(images/bg_2.png);"> <div class="overlay"></div> </div> <div class="one-forth d-flex align-items-center ftco-animate" data-scrollax=" properties: { translateY: '70%' }"> <div class="text"> <span class="subheading">Hello!</span> <h1 class="mb-4 mt-3">HADI <span>ASKARI2</span> HASTAM</h1> </div> </div> </div> </div> </div> **************************hala image da tag img mizaram vali aslan shabeh code balayi dar nimiyad ingar tasvir kash miayd <div class="slider-item "> <div class="overlay"></div> <div class="container"> <div class="row d-md-flex no-gutters slider-text align-items-end justify-content-end" data-scrollax-parent="true"> <div class="one-third js-fullheight order-md-last img"> <img src="images/bg_2.png" class="bg set-bg" style="height:100%; background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-size:cover;width:100%" /> <div class="overlay"></div> </div> <div class="one-forth d-flex align-items-center ftco-animate" data-scrollax=" properties: { translateY: '70%' }"> <div class="text"> <span class="subheading">Hello!</span> <h1 class="mb-4 mt-3">HADI <span>ASKARI</span> HASTAM</h1> </div> </div> </div> </div>
1 پاسخ

انتخاب برای یادگیری HTML

طراحی وب
- ۱ ماه قبل، سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 11:14
توسط امیر علیمردانی ایجاد شد

سلام اقای ملکی خسته نباشید ب نظر شما من html رو از روی فیلم هایی که گذاشتید یاد بگیرم یا از قسمت html؟؟
2 پاسخ

غیر رایگان بودن آموزش های سایت

طراحی وب
- ۱ ماه قبل، پنجشنبه ۵ تیر ۱۳۹۹، ساعت 19:24
توسط امیر علیمردانی ایجاد شد

مرسی از سایت خوبتون من سال قبل که html رو یاد می گرفتم ویدئو هاش رایگان بود ولی الان html , css رو برای عضویت ویژه کردید ینی باید پولی پرداخت بشه . چقدر خوب می شد که این ها رایگان در اختیار ما قرار بگیره و سایتتون مثل قبل مفید و جامه بمونه ممنون از شما
1 پاسخ

صفحه مستر برای فایل های html

طراحی وب
- ۲ ماه قبل، جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 16:31
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میگم چطور میتوانیم کاری کنیم که کد هامون رو فقط داخل یک فایل HTML بنویسیم مثلا دیگه نخوایم برای تماس با ما یا دوره های آموزشی فایل های CSS و HTML درست کنیم مثل سایت خودتون که یک فایل HTML درست کردید کل کد هاتون رو داخل یک فایل HTML نوشتید آیا به آموزش های دیگه نیاز دارم ؟
2 پاسخ

مشکل در وسط چین شدن تصویر

طراحی وب
- ۲ ماه قبل، سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 20:42
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی این کد را بررسی کنید و بگید چرا عکس وسط نمیاد <div class="m"> <h2 style="text-align:center">با کمترین هزینه صاحب تجربه و تخصص شوید</h2> <img src="../Img/مرد پشت کامپیوتر.png" /> <h2>تعداد دانشجو 0</h2> </div> .m { background-color:cadetblue; padding:220px } مثل سایت خودتون که بعد از سرچ باکس نوشتید ۲۸۶۹ دقیقه آموزش ۵۸۷۶ دانشجو ۵۵۲ مقاله آموزشی منم میخواهم اینطوری کنم اما عکس درست در نمیاد میشه این کد را بررسی کنید بعد جواب را بهم بگید ممنون میشوم
4 پاسخ

مشکل در استفاده از مشخصه box-shadow

طراحی وب
- ۲ ماه قبل، چهار شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 15:42
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میشه این کد را بررسی کنید <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <title></title> <link href="Style.css" rel="stylesheet" /> </head> <body> <div class="imgpc"> <img src="../Img/کامپیوتر.png" /> </div> <div class="search"> <form> <input type="text" /> <button> <img src="../Img/سرچ.png" /> </button> </form> </div> <br /> <br /> <br /> <div class="meno"> <ul> <li><a href="#">صفحه ی اصلی</a></li> <li><a href="#">دوره های آموزشی</a></li> <a href="#"> <img src="../Img/واتصاپ.png" /> </a> </ul> </div> <div class="m"> <h2 style="text-align:center">با کمترین هزینه صاحب تجربه و تخصص شوید</h2> <img src="../Img/مرد پشت کامپیوتر.png" /> <h2>تعداد دانشجو 0</h2> </div> <div class="box effect1"> </div> </body> </html> این مال HTML بود حالا مال css body { background: #ccc; font-family: Tahoma } .box h3 { text-align: center; position: relative; top: 80px; } .box { width: 70%; height: 600px; background: #FFF; margin: 40px auto; } /*================================================== * Effect 1 * ===============================================*/ .effect1 { -webkit-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; -moz-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; } .imgpc { float: right } .search button { width: 28px; float: left; } .search button img { width: 16px; float: left } .meno ul { list-style-type: none; padding: 0px; margin: 0px; background-color: #4800ff; overflow: hidden; } .meno li { display: inline; float: right; } .meno li a { display: block; padding: 10px; text-decoration: none; color: white } .meno li a:hover { background-color: #8accfc; color: black } .meno img { width: 30px; } .m { background-color: cadetblue blue; padding: 220px } .m img { } .box h3 { text-align: center; position: relative; top: 80px; } .box { width: 70%; height: 600px; background: #FFF; margin: 40px auto; } /*================================================== * Effect 1 * ===============================================*/ .effect1 { -webkit-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; -moz-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; } میشه بگید مشکل از کجاست من وقتی عکس ها نباشند و یک صفحه ی سبز مانندی درست کردم وقتی عکس ها نباشند اون هم میره و box-shadow میاد اما وقتی عکس و صفحه باشند box-shadow نمیاد مشکل از کجاست ؟ خیلی ببخشید مزاحمتون میشوم من چون علاقه دارم سوال میکنم
1 پاسخ

چطور با سی شارپ برای اندروید برنامه نویسی کنیم؟

طراحی وب
- ۲ ماه قبل، دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 18:59
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میشه بگید چطور در آموزش #C پروژه. عملی دفترچه مثلا چطور برای اندروید ذخیره آش کنیم؟ چون من برنامه اندروید میخوام درست کنم
4 پاسخ

جی کوئری

طراحی وب
- ۲ ماه قبل، دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 17:16
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام استاد ببخشید میگم من میخوام اعضای ویژه بخرم به دلیل اینکه دوره جی تئوری رو ندیدم اگر الان دانلود کنم ببینم مشکلی پیش نمیاد یعنی منظوره من قسمت های قبلی رو ندیدم اگر میخوام این قسمت هارو ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟
2 پاسخ

css و فونت

طراحی وب
- ۲ ماه قبل، پنجشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 21:22
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

<div class="menodiv"></div> .menodiv div { margin-top: 25px; padding: 300px; margin: 50px; background-color: #fff; text-align: center; box-shadow: #6f6f6f 0 0 2px, #888 0 15px 15px -12px; }سلام آقای ملکی کد شماره دو مه در فایل css نوشته ام اما وقتی اجرا میکنم نمیاد ولی وقتی این کد را در قسمت head در style قرار میدهم میاد این کد در وسط صفحه خط درست میکند که کل چیز هایی که داریم در آن قرار میگیرندچطور در فایل css استفاده کنمکد اول در فایل html نوشته شده ممنونم که به این سوال جواب بدهیدو میشه سایتی که در آن فون خریدید را بهم بگید ممنون میشوم میخوای فونت خودم از اون جا بخرمممنون میشوم خداحافظ
2 پاسخ

فونت برای وب

طراحی وب
- ۲ ماه قبل، یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت 09:34
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میشه فونت ایران سانس را از طریق تلگرام برام بفرستیدممنون میشوم یالینک سایت رابگید ممنون
2 پاسخ