کانال تلگرام

سوالات و گفتگو های مطرح شده

متصل کردن دوتا زبان برنامه نویسی

متفرقه
- ۳ ماه قبل، دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹، ساعت 12:42
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام خدمت اقای ملکی ، سوالی که برام مطرح شد اینکه یه بازی ساده با سی پلاس پلاس نوشتم و حالا میخوام یذره قشنگتر بشه میخوام با استفاده از webform های سی شارپ به بازی نمای قشنگ تری بدم مثلا منوی استارت بازی بسازم و .... اینکار امکان پذیر هست ؟! اگر هست میشه راهنمایی کنید چجوری میشه.
1 پاسخ

تابع php برای خواندن یک لیست از اعداد در فایل اکسل و سپس برازش یک معادله ی درجه 2 به آن و ترسیمش

PHP
- ۴ ماه قبل، دوشنبه ۹ تیر ۱۳۹۹، ساعت 20:18
توسط ناشناس ایجاد شد

باسلاممن دنبال یه تابع php هستم که لیست یه سری از اعداد رو از فایل اکسل بخونه و بعدش یه معادله درجه 2 بهش برازش بده و ترسیمش کنه. ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم بکنه.
0 پاسخ

انتخاب برای یادگیری HTML

طراحی وب
- ۴ ماه قبل، سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 11:14
توسط امیر علیمردانی ایجاد شد

سلام اقای ملکی خسته نباشید ب نظر شما من html رو از روی فیلم هایی که گذاشتید یاد بگیرم یا از قسمت html؟؟
2 پاسخ

غیر رایگان بودن آموزش های سایت

طراحی وب
- ۴ ماه قبل، پنجشنبه ۵ تیر ۱۳۹۹، ساعت 19:24
توسط امیر علیمردانی ایجاد شد

مرسی از سایت خوبتون من سال قبل که html رو یاد می گرفتم ویدئو هاش رایگان بود ولی الان html , css رو برای عضویت ویژه کردید ینی باید پولی پرداخت بشه . چقدر خوب می شد که این ها رایگان در اختیار ما قرار بگیره و سایتتون مثل قبل مفید و جامه بمونه ممنون از شما
1 پاسخ

کارایی انگولار

آنگولار
- ۴ ماه قبل، سه شنبه ۳ تیر ۱۳۹۹، ساعت 05:12
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام خدمت اقای ملکی ، اقای ملکی من درباره انگولار یسری تحقیقاتی کردم ولی به جواب درستی نرسیدم و بیشتر سر در گم شدم ....سوال اولم فرق بین انگولار و انگولار جی اس چیه ؟!سوال دومم انگولار شبیه ستون گذاریه در سایته یعنی اسکلت بندی سایتو میشه باهاش انجام داد؟ میشه کارایی انگولار یه توضیح مختصر بدین .
1 پاسخ

درسی

متفرقه
- ۴ ماه قبل، شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 19:20
توسط علیرضا افشاری مجد ایجاد شد

کدام گزینه در مورد دسته های 1در جدول کارنو صحیح است؟الف)تعداد دسته ها بیشتر مد نظر استب) حداقل تعداد 6باید در یک دسته قرار دادج) تعداد 6های که در یک دسته قرار می گیرند باید توانی از 2باشد.د) دسته ها نمی توانند در تعدادی 6با هم مشترک باشند
0 پاسخ

اپلیکیشن سایت

ASP.NET MVC
- ۴ ماه قبل، سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 02:08
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام خدمت اقای ملکی ، سوال اولم اینکه چجوری میشه از روی یک سایت اپلیکیشن اونو ساخت مثلا یه سایت فروشگاهی با mvc طراحی کنیم بعد بخواین اپلیکیشن اونو طراحی کنیم .سوال دومم اینکه من در قسمت فروند اند سایت هنوز مشکل دارم سایت های ساده میتونم طراحی کنم ولی مثلا سایت های مثل دیجی کالا یا در این حدو نمیتونم باید چیزهای جدیدی یاد بگیرم یا نه همینایی که بلدمو باید ارتقا بدم (bootstrap,jquery,css,javascript )
1 پاسخ

جدول ضرب

سی شارپ
- ۴ ماه قبل، یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 23:50
توسط امیرمحمد خلیفه ایجاد شد

برنامه ای بنویسید که جدول ضرب را در خروجی چاپ کند به طوری که مضارب هر عدد در یک سطر باشد
1 پاسخ

ارایه

سی شارپ
- ۴ ماه قبل، یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 23:49
توسط امیرمحمد خلیفه ایجاد شد

برنامه ای بنویسید که یک آرایه دلخواه ۵عضوی را گرفته و کوچک ترین عضو ان را پیدا کند ونمایش دهد
1 پاسخ

مشکل در قسمت 21

جی کوئری
- ۴ ماه قبل، شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 16:04
توسط فردین قمری ایجاد شد

سلام و درود.در فیلم قسمت 21 جی کوئری از دقیقه 14:21 صدا قطع می شه.
3 پاسخ

طراحی وب سایت

ASP.NET MVC
- ۸ ماه قبل، سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 02:47
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام، خواستم ببینم برای طراحی وب سایت دوره asp.net فرا بگیرم یا asp .net mvc
1 پاسخ

عملکرد در transition

HTML-CSS
- ۴ ماه قبل، سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 11:04
توسط Milad E ایجاد شد

<html> <head> <style> #d1 { width : 200px; height : 200px; background-color : yellow; -webkit-transition : -webkit-transform 3s , width 2s, height 4s , background-color 5s; } #d1:hover { width : 500px; height : 100px; background-color : red; -webkit-transform : rotateY(180deg); } </style> </head> <body> <div id="d1"> salaam </div> </body> </html>سلام. عذر می خوام من این سوالو قبلا هم ازتون پرسیدم اما به جوابی نرسیدم. من این کد رو عینا از روی سورس مدرس کپی کردم ولی هنگام اجرا و وقتی میخواد شکل تغییر کنه به محض اینکه از محدوده موس خارج میشه تغییر شکل گیر میکنه با وجود اینکه موس رو تکون نمیدم... اما تو فیلم آموزشی اصلا اینطوری نمیشه و کاملا درست عمل میکنه.قبلا گفتید که width , height رو بردارم اما من می خوام که تغییر شکل هم داشته باشه. چون عینا کد مدرس رو کپی کردم برام سواله که چرا عمل نمیکنه در حالی که تو فیلم بی نقص عمل می کنه.ممنون که راهنمایی می کنید
1 پاسخ

undefined گفتن وقتی نام متغیر name است

جاوا اسکریپت
- ۴ ماه قبل، سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 10:32
توسط Milad E ایجاد شد

<html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8" /> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" /> <title>Document</title> </head> <body> <p id="p1">salaam</p> <br /> Name = <input type="text" id="t1" /> <br /> Family = <input type="text" id="t2" /> <br /> Age = <input type="text" id="t3" /> <br /> Result = <input type="submit" id="t4" onclick="Result()" /> </body> <script> var name = document.getElementById("t1"); var family = document.getElementById("t2"); var age = document.getElementById("t3"); var p = document.getElementById("p1"); function Result() { p.innerHTML = "Personal information = " + name.value + " " + family.value + " " + age.value; } </script> </html> سلام. چرا وقتی اسم متغیرمو name می زارم undefined میگه در صورتی که تعریف شده هم هست. و اینکه به محض اینکه یک حرف ازش رو کم کنم یا حتی بزرگ یا کوچیک کنم مشگل برطرف میشه!! فقط با متغیر name مشکل داره.
1 پاسخ

جی کوئری یا آنگولار

جاوا اسکریپت
- ۴ ماه قبل، یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 23:17
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

آقای ملکی بعد از جاوا اسکریپآنگولار یاد بگیرم یا جی کوئری
4 پاسخ

phpیا#c

متفرقه
- ۴ ماه قبل، یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 18:13
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام خدمت اقای ملکی , من تقریبا اولین پروژمو نجام دادم و اولین سایتمو ساختم و ممنون بابت زحمات شما واقعا میگم تدریستون در تمام دروس عالی بود...دوتا سوال داشتم سوال اول برنامه برای آموزش زبان های بک اند ندارین چون اکثر دروس که درس میدین مال فرونت اند .سوال دومم : سوالی که خیلی ذهنمو درگیر کرده میخوام بصورت تخصصی یه زبانو کامل یادبگیر و براش وقت بزارم خودم به #c علاقه دارم ولی میگن بازار php خیلی خوبه منظورم برای طراحی وب سایت نیست کلی هست در همه زمینه ها خواستم ببینم الان برم php یادبگیرم یا همین #cادامه بدم...
1 پاسخ

صفحه مستر برای فایل های html

طراحی وب
- ۵ ماه قبل، جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 16:31
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میگم چطور میتوانیم کاری کنیم که کد هامون رو فقط داخل یک فایل HTML بنویسیم مثلا دیگه نخوایم برای تماس با ما یا دوره های آموزشی فایل های CSS و HTML درست کنیم مثل سایت خودتون که یک فایل HTML درست کردید کل کد هاتون رو داخل یک فایل HTML نوشتید آیا به آموزش های دیگه نیاز دارم ؟
2 پاسخ

مشکل در وسط چین شدن تصویر

طراحی وب
- ۵ ماه قبل، سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 20:42
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی این کد را بررسی کنید و بگید چرا عکس وسط نمیاد <div class="m"> <h2 style="text-align:center">با کمترین هزینه صاحب تجربه و تخصص شوید</h2> <img src="../Img/مرد پشت کامپیوتر.png" /> <h2>تعداد دانشجو 0</h2> </div> .m { background-color:cadetblue; padding:220px } مثل سایت خودتون که بعد از سرچ باکس نوشتید ۲۸۶۹ دقیقه آموزش ۵۸۷۶ دانشجو ۵۵۲ مقاله آموزشی منم میخواهم اینطوری کنم اما عکس درست در نمیاد میشه این کد را بررسی کنید بعد جواب را بهم بگید ممنون میشوم
4 پاسخ

داده ها

سی شارپ
- ۵ ماه قبل، پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 02:30
توسط نیما نیما ایجاد شد

سلام ببخشید ولی من هر کاری می کنم نمی تونم داده هام رو تو GRID VIEW بیارم(یعنی وقتی از DB.Information.to list استفاده می کنم متد to list اصلا نمیاد)
1 پاسخ

حل مشکل کادر سرچمون

HTML-CSS
- ۵ ماه قبل، چهار شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 21:29
توسط علی نژادبهرام ایجاد شد

سلام و عرض ادب به همه دوستان عزیزما یه سایتی درست کردیم www.dideshoma.comالان طراحیش اوکیه فقط یه مشکلی هستش.ما میخوایم کادر سرچمون تو همین حالتی که هست کار کنه و بشه توش چیزی نوشت و سرچ کرد.و دسته ذره بین هم روی کادر سرچ سفید رنگ باقی بماند و نمایش داده بشه.همانطور که میبینید دسته ذره بین سره جاشه و فقط کادر سرچ کار نمیکنه.من این مشکل رو با دستور opacity تونستم حل بکنم.ولی بعدش یه مشکل جدید ایجاد شد که دسته ذره بین میره زیر کادر سرچ و ما نمیخواهیم بره زیر.و اینکه برعکسشم کردم opacity به کادر سرچ دادم و نامرئیش کردم ولی خب رنگ سفید قشنگ کادر سرچ از بین رفت و در واقع نامرئی شد و جذاب نیست.حالا ما میخوایم لطفا راه حلی بدید بهمون که با توجه به شرایط همین الان سایت ( یعنی کادر سرچ سفید و دسته ذره بین روی کادر سرچ )کادر سرچمون به درستی کار بکنه و بشه توش نوشت و سرچ کرد.ممنون میشم کمکمون کنید.باتشکر از همگی.
0 پاسخ

مشکل در استفاده از مشخصه box-shadow

طراحی وب
- ۵ ماه قبل، چهار شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹، ساعت 15:42
توسط امیر حسین جوکاری ایجاد شد

سلام آقای ملکی میشه این کد را بررسی کنید <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <title></title> <link href="Style.css" rel="stylesheet" /> </head> <body> <div class="imgpc"> <img src="../Img/کامپیوتر.png" /> </div> <div class="search"> <form> <input type="text" /> <button> <img src="../Img/سرچ.png" /> </button> </form> </div> <br /> <br /> <br /> <div class="meno"> <ul> <li><a href="#">صفحه ی اصلی</a></li> <li><a href="#">دوره های آموزشی</a></li> <a href="#"> <img src="../Img/واتصاپ.png" /> </a> </ul> </div> <div class="m"> <h2 style="text-align:center">با کمترین هزینه صاحب تجربه و تخصص شوید</h2> <img src="../Img/مرد پشت کامپیوتر.png" /> <h2>تعداد دانشجو 0</h2> </div> <div class="box effect1"> </div> </body> </html> این مال HTML بود حالا مال css body { background: #ccc; font-family: Tahoma } .box h3 { text-align: center; position: relative; top: 80px; } .box { width: 70%; height: 600px; background: #FFF; margin: 40px auto; } /*================================================== * Effect 1 * ===============================================*/ .effect1 { -webkit-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; -moz-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; } .imgpc { float: right } .search button { width: 28px; float: left; } .search button img { width: 16px; float: left } .meno ul { list-style-type: none; padding: 0px; margin: 0px; background-color: #4800ff; overflow: hidden; } .meno li { display: inline; float: right; } .meno li a { display: block; padding: 10px; text-decoration: none; color: white } .meno li a:hover { background-color: #8accfc; color: black } .meno img { width: 30px; } .m { background-color: cadetblue blue; padding: 220px } .m img { } .box h3 { text-align: center; position: relative; top: 80px; } .box { width: 70%; height: 600px; background: #FFF; margin: 40px auto; } /*================================================== * Effect 1 * ===============================================*/ .effect1 { -webkit-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; -moz-box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; box-shadow: 0 10px 6px -6px #777; } میشه بگید مشکل از کجاست من وقتی عکس ها نباشند و یک صفحه ی سبز مانندی درست کردم وقتی عکس ها نباشند اون هم میره و box-shadow میاد اما وقتی عکس و صفحه باشند box-shadow نمیاد مشکل از کجاست ؟ خیلی ببخشید مزاحمتون میشوم من چون علاقه دارم سوال میکنم
1 پاسخ