کانال تلگرام

سوالات و گفتگو های مطرح شده

فارسی سازی پوسته سایت خارجی

طراحی وب
- ۴ ماه قبل، چهار شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۹، ساعت 00:51
توسط یحیی محمدی ایجاد شد

سلام آقای ملکیسایت هایی دراینترنت وجود دارند که theme رایگان سایت ارایه می دهند که درواقع وبسایت های آماده هستند.می خواستم سوال کنم که آیا قابلیت ویرایش اون ها وجود داره؟مثلا میشه اون هارو فارسی کرد؟
1 پاسخ

Api

طراحی وب
- ۴ ماه قبل، چهار شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۹، ساعت 00:44
توسط یحیی محمدی ایجاد شد

سلام آقای ملکی می خواستم بپرسم چطورمیشه از api های توسعه وب در زبان جاوا اسکریپت استفاده کرد؟
1 پاسخ

پایگاه داده

طراحی وب
- ۴ ماه قبل، چهار شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۹، ساعت 00:27
توسط یحیی محمدی ایجاد شد

سلام استادمی خواستم بپرسم که امکان کاربا پایگاه داده sql server در جاوا اسکریپت وجود داره؟
1 پاسخ

فروشگاه اینترنتی

طراحی وب
- ۴ ماه قبل، چهار شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۹، ساعت 00:25
توسط یحیی محمدی ایجاد شد

باعرض سلاممی خواستم بپرسم چطور میشه با جاوااسکریپت یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کرد؟اصلا چنین چیزی درجاوااسکریپت امکان پذیرهست؟
1 پاسخ

دلیل رو به رو شدن با یک خطا

جاوا اسکریپت
- ۴ ماه قبل، شنبه ۲ فروردین ۱۳۹۹، ساعت 21:23
توسط علی محسنی ایجاد شد

خطا : Uncaught DOMException: Failed to execute 'removeChild' on 'Node': The node to be removed is not a child of this node. ;( document.body.appendChild(Bullets ; (document.body.removeChild(Bullets واقعا دلیل این خطا چیه؟
4 پاسخ

Responsive

HTML-CSS
- ۴ ماه قبل، سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 03:43
توسط اف شین ایجاد شد

سلام و وقت بخیر.میخواستم بپرسم این دوره ی آموزش CSS که داخل سایت هست، مباحث مربوط به Responsive Web Design رو هم شامل میشه یا نه. توی سرفصل ها که من ندیدم این مورد رو...
1 پاسخ

WebApi

Asp.Net Core
- ۵ ماه قبل، جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 12:43
توسط Kasra Padashi ایجاد شد

سلام و درودمیخواهم web api را در Asp.net core یاد بگیرم اما هیچ منبعی پیدا نکردم.اگر میشود یک دوره ای برای web api معرفی کنیدبا تشکر
5 پاسخ

استایل برای تگ ویدئو

HTML-CSS
- ۵ ماه قبل، جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 20:52
توسط Kasra Padashi ایجاد شد

سلام و درودمیخواستم بدونم چگونه میتوان تگ video را با css از نظر ظاهری سفارشی سازی کرد؟
1 پاسخ

ترجمه کتاب

متفرقه
- ۵ ماه قبل، پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 00:05
توسط Amirreza reza ایجاد شد

سلام. وقت بخیر. دنبال کتاب " هوش مصنوعی راسل و نورویگ " به صورت ترجمه فارسی میگردم ولی توی هر سایتی که میرم، ترجمه این کتاب رو نداره. اگه زحمتی نیست، منبعی یا چیزی سراغ ندارید که بتونم این کتاب رو با ترجمه تهیه کنم؟
1 پاسخ

راهنمایی در مورد html / css

HTML-CSS
- ۵ ماه قبل، دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 13:09
توسط milas miladi ایجاد شد

سلام و خسته نباشید و تشکر از عوامل سایت . واقعا آموزش های خوبی دارید من تا اینجا که آموزش هارو دنبال کردم به 3 مشکل برخوردم که ممنوم میشم راهنمایی کنید1: تفاوت بین رنگ های rgb و hex 2 : درکل پیکسل بندی و قالب پیکسلا هنوز برام جا نیوفتاده پیشنهادتون در این مورد چیه 3: زمانی که میخوام توی برنامه همونطور که گفتید برای background image عکس انتخب کنم اون کلید هایی که گفتید گزینه ای برام باز نمیکنه برای این مشکل مفهوم / و گاهی ./ معنیشون برای انتخاب چیه بازهم تشکر از زحمات شما
1 پاسخ

ارور offset:1 در لاراول

طراحی وب
- ۵ ماه قبل، سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 19:38
توسط عاطفه نسبی ایجاد شد

سلام . من در قسمت نوشتن کد ارور برای لاراول به این مشکل برمیخورم میشه کمک کنید "Undefined offset: 1 (View: D:\xampp\htdocs\laravel\blog\resources\views\Admin\section\error.blade.php)" کدی که براش ارور میده اینه @if(count($errors)>0) <div class="alert alert-danger"> <ul> @foreach($errors->all()as $error) <li>{{$error}}</li> @endforeach </ul> </div> @endif
0 پاسخ

گرفتن چند int و string از کاربر

سی شارپ
- ۵ ماه قبل، دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 15:32
توسط unknown unknown ایجاد شد

سلام من بلدم چطوری میشه چند اینت در یک خط گرفت : string name = console.readlis(); string vlues =name.split(); int a = int.parse(values[0]; int a = int.parse(values[0]; و به این صورت حالا ن می خوام کاربر هر چند تا کاربر می خواد وارد کنه عدد و همه اون هارو نمایش بده و صرفا به من نباشه که چند تا اینت تعریف کردم خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
1 پاسخ

سوال

جی کوئری
- ۵ ماه قبل، دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 17:02
توسط Amirreza reza ایجاد شد

سلام آقای ملکی. اول اینکه گروه تلگرام دارید که بتونیم سوالات برنامه نویسیمون رو اونجا بپرسیم؟ چون اینجا کمی کد نویسی سخته.دوم اینکه یک برنامه نویس خب طبیعتاٌ مدت زیادی به صفحه مانیتور نگاه میکنه و شاید روزی هشت ساعت این کار رو بکنه. بنظرتون برای سلامت چشم ها باید چکار کنیم؟
1 پاسخ

روش select paragraph with jquery on click

جاوا اسکریپت
- ۵ ماه قبل، پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 22:06
توسط نیلو حسینی ایجاد شد

من میخوام با دابل کلیک تگ های مطلب و پستی که میذارم کامل select بشه برای این کار باید چه کاری انجام بدم و چه کدی در کدوم قسمت بذارم؟؟؟؟؟؟؟تو این آدرس نگاه کنید میخوام اونجایی که زده برچسب ها همه با دابل کلیک موس select بشن!!!https://bamiseda.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%a2%d8%b1%d9%88%d9%86-%d8%a7%d9%81%d8%b4%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d9%87-%d9%86%d8%a7%d9%85-%da%af%db%8c%d8%b3%d9%88-%d9%be%d8%b1%db%8c%d8%b4/
2 پاسخ

Asp.net core

Asp.Net Core
- ۵ ماه قبل، جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 18:13
توسط Kasra Padashi ایجاد شد

سلام و درود میخواستم بدونم قصد دارید دوره ای برای asp.net core درست کنید؟
2 پاسخ

در مورد ایجاد سطر و ردیف در سی شارپ

سی شارپ
- ۵ ماه قبل، جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۸، ساعت 12:21
توسط Saeid Shojaei ایجاد شد

سلام خسته نباشید ببخشید استاد به ما گفته برنامه ای بنویسید که با ستاره بشه یه مربع ساخت یعنی اضلاع مربع رو ستاره تشکیل بده لطفا کمکم کنید من چیز زیادی از سی شارپ نمیدونم و لطفا یکم ریز توضیح بدین
1 پاسخ

آرگومان جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت
- ۵ ماه قبل، دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 16:34
توسط Amirreza reza ایجاد شد

سلام . اگه میشه به این سوالام پاسخ بدین.سوال اول : چه موقع از this در هنگام فراخوانی تابع استفاده میشه؟ مثال : <input type="button" onclick="deletePerson(this);" value="del" />سوال دوم : چه موقع از آرگومان event موقع فراخونی تابع استفاده میشه؟ "(onclick="fun(eventامیدوارم منظورم رو رسونده باشم
1 پاسخ

درخواست راهنمایی

متفرقه
- ۵ ماه قبل، دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 13:35
توسط حسین عباسپور ایجاد شد

سلام بر استاد عزیز و گرامی ، وقت به خیر .لطفا اگه امکان داره بنده را راهنمایی فرمایید . من مدتی است که قصد خرید یک قالب وردپرسی دایرکتوری دار جهت ثبت آگهی هستم کههر ۳شرط زیر را داشته باشه:۱_از پشتیبانی خوبی برخوردارباشه۲_به روز رسانی و آپدیت به موقع انجام بشه۳_از افزونه ویرایش قالب وردپرسی با نام what the fileپشتیبانی کند.لطفا مرا راهنمایی فرمایید .با تشکر
1 پاسخ

jquery

جاوا اسکریپت
- ۵ ماه قبل، جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 19:45
توسط یحیی محمدی ایجاد شد

باعرض سلام ، می خواستم بپرسم نرم افزار blumental webuilder دارای کتابخانه jquery هست؟ همچنین روش دستیابی به کتابخانه نرم افزار به چه شکل است؟
1 پاسخ

css

آنگولار
- ۶ ماه قبل، چهار شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ساعت 02:17
توسط مژگان شریفیان ایجاد شد

استاد محترم سلام من دوره css شما رو دیدم وعالی بود سرفصلهاش اساسی ترین سرفصلهایی بود که تا الان دیدم و تشکر میکنم از زحماتتونمن این دوره های طراحی رو برای پروژه های انگولاری یاد میگیرم یه سوال دارم اینکه مثلا اون صفحه ای که شما طراحی کردید میخوام با انگولار پیاده سازیش کنم مثلا قسمت هدر رو یه کامپوننت کردم و استایل هاش رو هم برم در بخش استایلش و قسمت منوها رو هم یه کامپوننت و ... بعد توی اپ ماژول تگ کامپوننت رو قرار دادم ولی موقع اجرا مثلا قسمت هدر به منوها چسبیده و منوها چپ چینن با توجه به اینکه دایرکشنشون رو هم آر تی ال کردم و یکسری از این مسایل آیا کارم درست بوده؟ موردی دیگه اینکه کد جی کوئری رو کجای پروژه انگولاریم بنویسم؟ تو فایل ایندکس؟و یه سوال دیگه اینکه توی اپ کامپوننت باید div های تقسیم بندی صفحه رو بنویسم مثلا دیو هدر . دیو منوبارو.... و بعد تگهای کامپوننت رو توش بزارم؟ممنون میشم راهنماییم کنید
2 پاسخ