کانال تلگرام

سوالات و گفتگو های مطرح شده

آموزش

HTML-CSS
- ۷ ماه قبل، جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸، ساعت 13:58
توسط Amirreza ایجاد شد

سلام. میخواستم بدونم برای یادگیری css و html و javascript از دوره های آموزشی(ویدیوها) استفاده کنم یا اون آموزش هایی که پایین سایتتون هست؟
1 پاسخ

حذف از دیتا بیس

سی شارپ
- ۷ ماه قبل، دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸، ساعت 07:13
توسط حسن ترابی منفرد ایجاد شد

سلاممن ی دیتا گرید دارم که اطلاعات دیتا بیس رو نمایش میده تا اینجا که مشکلی نیست ، حالا من می خوام وقتی کاربر یک سطر از دیتا گرید رو انتخاب کرد و دکمه حذف رو فشار داد این اطلاعات از دیتابیس حذف بشه همین ، چیکار کنم ؟؟؟*** البته اینم بگم که برنامه من بر اساس WPF هستش ***
1 پاسخ

random

جاوا اسکریپت
- ۷ ماه قبل، چهار شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۸، ساعت 15:47
توسط علی طاهری ایجاد شد

سلام خداقوتاقای ملکی من میخواستم یک عکس را به صورت random با زبان جاوااسکریپت درصفحه بگذارم یعنی با هربار رفرش جای عکس عوض بشه...اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون بابت سایت خوبتون
2 پاسخ

عدم جاگذاری مناسب المان ها در html

طراحی وب
- ۷ ماه قبل، چهار شنبه ۴ دی ۱۳۹۸، ساعت 21:05
توسط وحید M ایجاد شد

سلام آقای ملکی وقت بخیر خسته نباشید من هر کاری میکنم دکمه ثب رو با المان های بغلی نمیتوانی هم تراز کنم از چی میتونه باشه ؟
1 پاسخ

دانلود یکجا آموزش یک دوره

طراحی وب
- ۷ ماه قبل، چهار شنبه ۴ دی ۱۳۹۸، ساعت 18:37
توسط ali amir ایجاد شد

سلام و وقتتون بخیر.ممنون از سایت خوب و مطالب پرباری که قرار دادید جناب ملکیدوتا مشکل در دوره ها وجود داره یکی دانلود تمامی دوره به صورت یکجا و یکی فایل های ضمیمه که قرار گرفته قابل دانلود نیست ممنون میشم چک کنید.https://learnsource.net/product/4/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-css/part/18
1 پاسخ

دوره آنگولار

آنگولار
- ۷ ماه قبل، یکشنبه ۱ دی ۱۳۹۸، ساعت 23:21
توسط fateme ایجاد شد

سلام استاد، خسته نباشیدمیخواستم در مورد دوره آنگولار بپرسم که کلا قراره چند جلسه باشه و چه مقدار از دوره گذاشته شده ؟---ممنونم ---
1 پاسخ

کتابخانه های جاوا اسکریپت

جی کوئری
- ۷ ماه قبل، دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸، ساعت 14:12
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام خدمت اقای ملکی . واسه کتابخانه های جاوا اسکریپت کدوم برای طراحی وب بهتره bootstrapیا jquery?شما کدومو پیشنهاد میدین.
1 پاسخ

هک

طراحی وب
- ۱۱ ماه قبل، سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸، ساعت 10:12
توسط علی ده نمکی ایجاد شد

سلام خسته نباشید من میخواستم بدونم چجور میشه هک رو یاد گرفت یا کجا میشه یاد گرفت
4 پاسخ

tel input

طراحی وب
- ۸ ماه قبل، چهار شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸، ساعت 18:47
توسط m mavadat ایجاد شد

درود، من چندین روزه دارم سرچ میکنم که چه طور میشه با استفاده از IP به طور خودکار texbox ورودی شماره موبایل اون کشور فعال شه هر چی سایت بود از gitub بگیرید تا ویدئو های یوتیب همه رو دیدم ولی این کد برای من جواب نمیده، همشون هم همینو میگن، برای من پرچم کشور رو نشون نمیده و به طبع placeholder هم پر نمیشه با توجه به اون ولی وقتی کد بدون ip رو مینوسم ران میشه و پرچم کشور و placeholder و exeption درست اجرا میشه من این و چیکار کنم که برای ip درست کار کنه؟ چی نیاز داره که من نذاشتم؟initialCountry: 'auto',geoIpLookup: function (success, failure) { axios({ method: 'get', url: 'https://ipinfo.io', responsetype: 'json', }).then(function (response) { success(response.data.country); }) },
1 پاسخ

پردازش تصویر در php

طراحی وب
- ۸ ماه قبل، سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸، ساعت 17:56
توسط زینب ایجاد شد

سلام و خسته نباشیدمن تو پروژه ای که دارم انجام میدم نیاز دارم که همه ی پیکسل های یک عکس رو بگردم و مختصات عکسی قسمت هایی که دارای رنگ های خاصی(رنگ های زرد وقرمز و نارنجی) هستن رو برداشت کنم.ممنون میشم راهنماییم کنین که از چه توابعی واسه این دوکار(یعنی پیکسل پیکسل جست و جو کردن عکس و برداشت مختصات عکسی از طریق تشخیص رنگ روی عکس در php) باید استفاده کنم یا اگه لینکی هست که من رو کمک کنه برام بزارین.چون من کل مطالب سایتتون رو گشتم ولی هنوز مشکلم حل نشده و در آخر گفتم که سوالم رو مطرح کنم.خیلی ممنونم ازتون
2 پاسخ

میزان یادگیری css

HTML-CSS
- ۸ ماه قبل، سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸، ساعت 13:54
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام خدمت اقای ملکی .من cssیادگرفتم وبا اصطلاحاتش کامل اشنا هستم اما نمیتونم یه صفحه وب باهاش طراحی کنم(یه صفحه تقریبا ناقص میتونم طراحی کنم) بنظر شما همین cssبیشتر دربارش یادبگیرم یا نه اینکه نتونم باهاش یه صفحه وب طراحی کنم مشکلی نباشه و برم سراغ جاوااسکریپت؟
1 پاسخ

ارتباط چند به چند در سی شارپ با استفاده از SQL sever

سی شارپ
- ۸ ماه قبل، سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸، ساعت 08:19
توسط علی نصرالهی ایجاد شد

با سلام و ارادت ضمن تشکر فروان از حوصله و مطالب بسیار ارزنده ایکه با زبان رسا و گیر مطح می نمایید .از حضور شما خواهش دارم در رابطه با ارتباط چند به چند درسی شارپ با استفاده از Sql sever 2017 اگر منبعی وجئد دارد معرفی یا اهنمایی بفرمایید.باتشکر و تجدید احترام .
2 پاسخ

رفع ایراد

سی شارپ
- ۸ ماه قبل، یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸، ساعت 10:32
توسط علیرضا مولویان ایجاد شد

سلام مهندس ملکیمن یک کد درون نرم افزار خاصی به اسم تمز دیسکاوری که مربوط به کارهای مخابراتی میباشد که زبان برنامه نوسی آن #C نوشتم اما ایرادی که دارد این است : شرط اول را این گذاشتم که اگر لول داشتم وارد شود ولی جایی که لول ندارم نیز این اجرا میشودif(LEVEL2<0) { if((MCC2==432) && (MNC2==35)) { TARGET_VALUE="MTN"; } else if((MCC2==432) && (MNC2==20)) { TARGET_VALUE="RI"; } else if((MCC2==432) && (MNC2==11)) { TARGET_VALUE="MCI"; } else TARGET_VALUE = "NOSERVICE"; }
4 پاسخ

فایل باز نمیشود

HTML-CSS
- ۸ ماه قبل، شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۸، ساعت 09:37
توسط قاس حمید ایجاد شد

از درس 4 به بعد از دانلود فایل دانلود شده باز نمی شود
1 پاسخ

تغییر نام عکس های اسکرین گرفته شده

طراحی وب
- ۸ ماه قبل، سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۸، ساعت 20:26
توسط زینب ایجاد شد

با سلام.من چجوری میتونم در حین اینکه دارم از یه صفحه عکس می گیرم هر پنج دقیقه و روی هاست ذخیره میشه, و هر عکسم با اسم های مختلف داره ذخیره میشه رو , اسم این عکس ها رو یکی کنم در حین اجرای کد.مثلا همه رو بزارم source.png. کد اسکرین رو با php نوشتم.ممنون میشم کسی بلده راهنماییم کنه. اینم کد اسکرین از صفحه ام و مسیر ذخیره اش:<?php $payload = array( 'key' => 'BC4bMhNsj5oKYanOjiFzzrH82U7Ckhe9imKAipgo5zaAlBX1AE', 'url' => 'http://giants.ir/trafic/' ); $payload = json_encode($payload); $ch = curl_init('http://screeenly.com/api/v1/fullsize'); curl_setopt($ch, CURLOPT_CUSTOMREQUEST, "POST"); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $payload); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array( 'Content-Type: application/json', 'Content-Length: ' . strlen($payload)) ); $result = curl_exec($ch); var_dump($result); $result = json_decode($result); $path = $result->path; ?> <hr> <img src="<?php echo $path; ?>" alt="Screenshot">
0 پاسخ

َasynchronous

سی شارپ
- ۸ ماه قبل، شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸، ساعت 21:41
توسط سید جمال فاضلی ایجاد شد

سلام آقای ملکی می تونید دوره برنامه نویسی ناهمزنان رو هرچه زودتر برگذار کنید چون خودم مطالعه در زمینه .Net Core مطالعه کردم ولی در متد های async و await و task و درک نکردم ممنون میشم این دوره رو زودتر بارگذاری کنید. خیلی منتظرم
1 پاسخ

غیرفعال ریسپانسیو سایت

بوت استرپ
- ۸ ماه قبل، شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸، ساعت 09:48
توسط Morteza Nadi ایجاد شد

با سلامعلیرغم وجود تگ های ریسپانسیو برای جداول سایتم باز در نسخه های موبایلی جداول از کادر خارج میشود
1 پاسخ

طراحfront-end

طراحی وب
- ۸ ماه قبل، جمعه ۸ آذر ۱۳۹۸، ساعت 00:27
توسط fateme ایجاد شد

*سلام آقای ملکی* اگر براتون امکان داره لطف میکنید در زمینه های زیر راهنماییم کنین.برای اینکه در زمینه front-end فعالیت کنیم در حال حاضر باید چه مهارت هایی کسب کنیم؟لازمه حتما با php و یا زبان های مربوط به back-end آشنا باشیم؟و اینکه بخوایم وارد بازار کاربشیم واقعا چطور باید شروع کنیم؟ چون اکثر جاها سابقه کارو نمونه پروژه و تسلط کامل و مهارت های خیلی زیادی میخوان. باید به همه اون زبان ها و مهارت هایی که شما در قسمت طراحی سایت گذاشتین مسلط باشیم؟اگر تمام دروس و دوره های مربوطه رو مطالعه کنم میتونم بگم تو اون زمینه ها مسلطم؟شما چطور شروع کردید و پیشنهادتون برای ما تازه کارها برای ورود به بازار کار چیه؟***خیلی ممنونم ازتون***
2 پاسخ

طراحی سایت

طراحی وب
- ۸ ماه قبل، سه شنبه ۵ آذر ۱۳۹۸، ساعت 23:01
توسط amin bagheri ایجاد شد

سلام خدمت اقای ملکی . خواستم بدونم واسه مهاجرت زبان c# یاد بگیرم خوبه ؟ سوال دومم فرق بین طراحی سایت با وورد پرس با بقیه روش های طراحی سایت چیه؟شما طراحی سایت با وورد پرسو توصیه میکنین ؟
1 پاسخ

ذخیره bootstrap 4 form در sql server

SQL Server
- ۹ ماه قبل، جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸، ساعت 18:01
توسط m mavadat ایجاد شد

آیا می شود اطلاعات فرم bootstrap 4 را در sql server ذخیره کرد؟ چطور؟
1 پاسخ