پایتون همانند زبان جاوا یکی از شناخته شده ترین زبان های برنامه نویسی در جهان است، این زبان در میان توسعهدهندگان طرفداران زیادی به دست آورده است. زیرا ادغام این زبان با تکنولوژی های دیگر آسان بوده و ثبات ، پایداری، بهرهوری و مقیاس پذیری بالاتری را ارائه می دهد. این زبان به خصوص در مورد پروژههای بزرگ با حجم انبوهی از نیازمندی ها بسیار خوب عمل می کند.
اگر برای یادگیری، یک زبان شی گرا را مد نظر دارید، پایتون انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.
زبان پایتون در سال ۱۹۹۱ توسط Guido Van Rossum ایجاد شد. مبدع این زبان همیشه دوست داشت زبان پایتون به زبان انگلیسی بسیار نزدیک بوده و درک و فهم آن ساده باشد. این زبان متن باز بوده، بنابراین هر کسی در توسعه آن میتواند مشارکت داشته باشد و از آن چیز های زیادی یاد بگیرد. پایتون در کنار شی گرایی از برنامه نویسی تابعی و imperative نیز پشتیبانی میکند.
جای تعجب ندارد که زبان پایتون در حال حاضر یکی از پنج زبان برنامه نویسی برتر جهان است، این زبان به برنامه نویسان کمک می کند تا مجموعه ای از مشکلات فنی و مشکلات مربوط به کسب و کارهای مختلف را حل کنند، به عنوان مثال هر روز در ایالات متحده آمریکا بیش از ۳۶ هزار پیش بینی آب و هوا برای بیش از ۸۰۰ منطقه و شهر منتشر میشود،
این پیشبینیها در یک دیتابیس نگهداری میشوند و سپس از این نتایج در طی روزهای آتی برای پیش بینی های بهتر استفاده میشود. اما کدام زبان برنامه نویسی می تواند این داده ها را جمع آوری، تحلیل و سپس منتشر کند؟ بله پاسخ زبان پایتون است.
از زبان پایتون گاهی اوقات به عنوان زبان اسکریپتی در اپلیکیشن های وب نیز استفاده می شود، این زبان می تواند مجموعه ای از وظایف مشخص را خودکار سازی کرده و کارهای شما را بهبود ببخشند. به همین دلیل است که از پایتون در توسعه نرمافزارهای کاربردی صفحات وب و بازی ها استفاده می شود. از این زبان در محاسبات علمی و ریاضی و پروژه های هوش مصنوعی هم استفاده می شود.
دانشآموزانی که برنامه نویسی را فرا میگیرند به راحتی میتوانم پایتون را انتخاب کنند، لیست برنامه هایی که به این زبان نوشته می شود هر روز در حال گسترش است. این زبان یکی از پرطرفدار ترین زبان های برنامه نویسی روز جهان است، توابع این زبان با دستورات و کدهای کمتری نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی اجرا می شوند. هیمن مورد می تواند دلیل محبوبیت گسترده آن را برای شما مشخص کند.
اگر شما یک فرد حرفهای هستید و یا دانشآموزی هستید که می خواهید در آینده حرفه برنامه نویسی را انتخاب کنید، حتما از یک دوره آموزش زبان پایتون استفاده کنید. حتی اگر از قبل دانشی در زمینه مفاهیم برنامه نویسی شی گرا هم داشته باشید، کار یادگیری این زبان برای شما بسیار ساده تر خواهد بود. برای اینکه رویکرد های پایتون را بهتر درک کنید، بگذارید فرایند یادگیری را به سه بخش تقسیم بندی کنیم :
بر اصول و مفاهیم اصلی همچون شی گرایی، متغیرها و ساختار جریان داده ها تمرکز کنید، نحوه تست برنامه های پایتون را یاد بگیرید و قابلیت های پردازش متن و یکپارچه سازی آن را امتحان کنید. استفاده از طراحی شی گرا و پشتیبانی گسترده از کتابخانهها و جوامع را برای تحویل پروژهها تمرین کنید. با استفاده از پایتون می توانید کارهای بزرگ انجام دهید پس از همین امروز شروع کنید.
#پایتون #برنامه نویسیبرای ارسال دیدگاه لازم است ابتدا وارد سایت شوید